Wet N Wild Rose In The Aır Far Paleti İncelemesi


Merhaba Galaxy Ailem ,
Bugün Wet n Wild Yeni çıkardığı far paletlerinden Rose In The Air 'i inceleyelim istiyorum. Uzun süredir kullanıyorum ve yazma vaktinin geldiğini düşündüğüm bir palet kendisi hadi gelin birlikte inceleyelim nasılmış, kalıcılığı başarılı mı , pigmentasyonu yüksek mi ? Tüm sorularınızın cevabı yazının devamında olacaktır. Merak ettiklerinizi yorum bırakabilirsiniz :)
Öncelikle uygun fiyatlı renkli kozmetik ürünlerinin başında yer alan bir marka olduğu için Wet N Wild markasını cok seviyorum ayrıca ara ara cıkardıgı ciddi güzel koleksiyonları ile de başarı yakalamış durumda benim açımdan..

Bu far paleti de indirimlerde Gratis mağazalarında yok satan sıcak renklere sahip ve oldukça başarılı bir ürün olmuş. Ayrıca wet n wild markasının paletlerinin ortak sorunu olan katlanma bölgesi için far arayışı da bu palet ile son bulmuş görünüyor...

Fotoğrafta alt ve üstte iki adet geçiş bölgesi yani katlanma bölgesine rahatlıkla kullanabileceğiniz iki adet far bulunuyor. İki adet ışıltılı ve göz kapağınızı sabitlemek için mat ve açık renk bir far ve sıcacık tonlardan oluşan bir palet kendisi.. 
Tozutma konusunda sıkıntılı iseniz bu paletin de biraz tozutması var fakat kesinlikle benim için bu bir sorun değil. Çünkü bir palette aradığım sey tozutmasının yanı sıra göz kapaklarımda alette gördüğüm renkleri görebiliyor muyum göremiyor muyum ? Bu palette ise fırçayı dokundurduğunuz anda gözünüze aynı renkleri birebir transfer edebiliyorsunuz. O anlamda inanılmaz başarılı çoğu yüksek fiyatlı ürünlere göre :) 

Kalıcılık Konusunda ise , Sabah yaptığım makyaj aksam 16.00-17.00'ye kadar tazelemeye gerek kalmadan duruyor . Her makyajımda far bazı kullandığım için onun etkiside olabilir ama kullanmadığım zamanlarda da cok rahatsız edici bir uçma gözlemlemedm. Anastasia Paletlerden Modern Renaissance Eyeshadow Palette'e muadil olarak gösteriliyor.
Swatchlarını aşağıya ekliyorum ve bu Swatchlar far bazı kullanılmadan hazırlanmıştır.




Yazımı umarım beğenmişsinizdir.. 
Beğendiyseniz aktif olduğum instagram hesabımı takip etmeyi unutmayın :) Ve youtube hesabımdan videosunu izleyebilirsiniz.. Sorularınızı her zaman sorabilirsiniz. Sevgiyle Kalın :)


BENZER YAZILAR

0 Yorum